X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement

Snel aan de slag in de techniek!
SAM helpt je bij het vinden van een nieuwe baan

Denk je dat de installatietechniek voor jou een interessante werkplek kan zijn? De adviseur arbeidsmarkt van SAM in jouw regio kan veel voor je betekenen. Allereerst door je eerlijk te adviseren en samen te kijken welke wensen je hebt en hoe die aansluiten bij de techniekbranche. De adviseur heeft een groot netwerk, kent alle regels en regelingen en weet welke werkgevers er op zoek zijn naar jou. Hij/zij kan je helpen de juiste technische scholing te vinden en weet welke andere vaardigheden je kunt leren om straks met vertrouwen en plezier aan de slag te gaan.


Concreet kan de adviseur arbeidsmarkt:

  • We onderzoeken met jou of de installatietechniek jouw werkplek kan zijn. Dan zoeken we mogelijkheden bij jou in de regio.
  • Je helpen bij regels en verplichtingen: als je vanuit een uitkering je gaat scholen zitten daar regels en verplichtingen aan vast. Dat kan soms best ingewikkeld zijn. Daarom hebben wij ook contact met het UWV en andere belangrijke partijen. Zodat jij makkelijk en snel aan de slag kunt. 
  • Je helpen bij meer dan alleen technische scholing: Technische scholing is belangrijk, maar we helpen je ook met andere vaardigheden zodat jij strak succesvol bent in de techniek.  Ook houden we contact om te kijken of je nog meer ontwikkelingswensen hebt.


Lijkt het je wat? Neem gerust contact op met de adviseur arbeidsmarkt in jouw regio.