X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement

Wie gingen u voor?

Een perfecte match tussen werkgever én werknemer. Werknemers vertellen u met trots over hun nieuwe baan. Met een gezamenlijke boodschap. Maak gebruik van de adviseur arbeidsmarkt! 
 

"Hans, daar heb je de diploma's niet voor!"

Toen de woonketen waar hij als filiaalmanager werkte werd overgenomen, kwam Hans Herrings met ruim 20 jaar ervaring in de detailhandel op straat te staan. “Ik was inmiddels achter in de 40. Een goed moment om eens diep na te denken over wat ik nou eigenlijk écht wil.” In die zoektocht kwam .......

Lees hier het verhaal van Hans!

 

Opgelucht weer aan de slag

Een ontslag komt hard aan en Hans Blans kan hierover meepraten. Hans is inmiddels 33 jaar werkzaam in de technische installatiebranche bij tal van verschillende werkgevers. Na zijn ontslag zat Hans voor het eerst in zijn carrière zonder werk thuis. Met ondersteuning van de arbeidsmarkt adviseur vond Hans echter al weer snel een baan. Hij heeft zelfs meer plezier in zijn werk dan voorheen.

Lees hier het verhaal van Hans!


Een bijzondere weg naar een nieuwe baan

Robert van Wieren is 49 jaar en was één van de mensen die na het faillissement van Imtech op zoek moest naar een nieuwe baan. Maar hoe vind je die baan als je maar beperkt kan solliciteren door privéomstandigheden? Een arbeidsmarkt adviseur en een werkgever die je echt graag wil hebben waren de succesfactoren voor Robert. 
Lees hier het volledige verhaal van Robert!


De nieuwe baan van Adrie van Ewijk

Na veertig jaar een nieuwe baan moeten zoeken. Het gebeurde Adrie van Ewijk.  Na veertig jaar trouwe dienst bij diverse divisies van Imtech moest hij op zoek naar een nieuwe uitdaging. Met de leeftijd van zestig jaar een spannende opdracht. Arbeidsmarkt adviseur Astrid Nobels ging voor hem op zoek en realiseerde de perfecte match.
Lees hier het volledige verhaal van Adrie. 

 

Grenzeloos vakmanschap

“Ik ken veel mensen die op dit moment thuiszitten, maar dolgraag aan het werk willen. En het is ook gewoon belangrijk voor je plek hier in Nederland. Juist op het werk leer ik de Nederlandse taal en cultuur nog veel beter. Dat is fijn voor mij, maar ook zeker voor mijn gezin.” Hadi Kanaan, voormalig vluchting uit Syrië heeft dan ook maar één boodschap: “Zet deze mensen aan het werk!”
Lees hier het volledige verhaal van Hadi.